Karaman Sağlık İl Müdürü Yurdakul: “hastanemizi Son Teknolojilerle Donattık”

Karaman İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mehmet Serkan Yurdakul, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Karaman İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mehmet Serkan Yurdakul, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Halil İbrahim Taşçı tarafından karşılanan İl Sağlık Müdürü Yurdakul'a ziyareti esnasında Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Emre Ay ve Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özçelik eşlik etti. Karaman'a ve çevre illerin ilçelerine de hizmet veren hastanenin bölge için önemli olduğunu vurgulayan Yurdakul, "Son zamanlarda, sağlık alanında ulaşılan son teknolojilerle donattığımız hastanemizin bölge halkımıza hizmet verme noktasında her gün eklenen yenilikleriyle çehresi değişmektedir. Vatandaşlarımıza en iyi ve en kaliteli hizmeti sunabilmek adına tüm mesai arkadaşlarımızla görevimizin başındayız" dedi.

Dr. Yurdakul, hastane idarecileri ile birlikte servis ve üniteleri inceledikten sonra bir müddet hasta ve hasta yakınlarıyla görüşerek hastaneden ayrıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Karaman’da Tarım İlacından Zehirlenen 2 Kardeşten Birisinin Durumu Ağır
Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman’da Fetö’den Aranan Kadın Evinin Kilerindeki Özel Bölmede Yakalandı

Karaman Haberleri

Karaman’da Otomobille Motosikletin Karıştığı Kaza Ucuz Atlatıldı
Karaman’da Güvenlik Kamerasına Yansıyan Kazada 1 Kişi Yaralandı
Karaman’da 37. Vergi Haftası Kutlamaları Başladı
Karaman’da Silah Ve Uyuşturucu Ele Geçirildi: 5 Tutuklama
Sokak Ortasında Tüfekle Rastgele Ateş Açıldı: Saçmalar Bir Araçla Apartmanın Kapısına İsabet Etti