Karaman SGK'dan, Gazi ve Şehit Yakınlarına İftar Yemeği Verildi

Karaman Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından şehit yakınları ve muharip gazilere iftar yemeği verildi.

Düzenlenen iftar programına; Vali Yardımcısı Kaya Çelik, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Bayad, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Behiç Baş, İl Müdürü Serdar Fındık, İl Müdür yardımcısı Hüseyin Hashan, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

İl Müdürü Fındık iftar yemeğinde yaptığı konuşmasında tüm İslam âleminin Ramazan ayını tebrik ederek hayırlara vesile olması dileklerinde bulundu. Vatanı ve milleti uğruna canlarını feda eden tüm şehitlere Allah’tan rahmet dileyen İl Müdür Fındık, “ Şehit ve gazilerimiz, bizi biz yapan ve millet olma bilincimizi oluşturan temel değerlerin ve sahip olduğumuz şanlı geçmişle aramızdaki güçlü bağın en önemli halkalarından biridir” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Karaman’da Polisin Yakaladığı 10 Kişi Tutuklandı
Karaman’da Kazada Ağır Yaralanan Genç Adam Kurtarılamadı
Karaman’da Minibüsle Motosiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
Karaman’da Kazada Ağır Yaralanan Motosikletli 5 Gündür Süren Yaşam Mücadelesini Kaybetti
Karaman’da Üç Aracın Karıştığı Kazada 2 Kişi Yaralandı