Gerçekleşen ziyarette Vali Meral’i Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru karşıladı. Ziyarette Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül de Vali Meral’e eşlik etti.
Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru’dan firmanın üretim ve genel durumuyla ilgili bilgiler alan Vali Meral, kalkınma ve istihdamda Karaman ve ülkemiz ekonomisine önemli katkıları olan Duru Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı Duru'ya teşekkür etti.
Duru Bulgur Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru ise Vali Meral’in yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Karaman Valisi Fahri Meral, Duru Bulguru Ziyaret Etti
Vali Fahri Meral, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Duru Bulgur Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ni ziyaret etti.
İlk yorum yazan siz olun
Karaman Haberleri
Karaman’da Kazada Ağır Yaralanan Genç Adam Kurtarılamadı
Karaman’da Minibüsle Motosiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
Karaman’da Kazada Ağır Yaralanan Motosikletli 5 Gündür Süren Yaşam Mücadelesini Kaybetti
Karaman’da Üç Aracın Karıştığı Kazada 2 Kişi Yaralandı
Karaman’da Jandarmanın Yakaladığı 44 Şahıstan 9’u Tutuklandı