Gerçekleşen ziyarette Vali Meral’i Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru karşıladı. Ziyarette Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül de Vali Meral’e eşlik etti.
Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru’dan firmanın üretim ve genel durumuyla ilgili bilgiler alan Vali Meral, kalkınma ve istihdamda Karaman ve ülkemiz ekonomisine önemli katkıları olan Duru Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı Duru'ya teşekkür etti.
Duru Bulgur Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru ise Vali Meral’in yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Karaman Valisi Fahri Meral, Duru Bulguru Ziyaret Etti
Vali Fahri Meral, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Duru Bulgur Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ni ziyaret etti.
İlk yorum yazan siz olun
Karaman Haberleri
Bakan Kacır: "türkiye Bizim İktidarlarımızda Dünyanın En Önemli Üretim Güçlerinden Biri Haline Geldi"
Karaman Ermenek’te Kaçak İçki Operasyonu
Karaman’da Gece Yarısı Kaza: 5 Yaralı
Karaman’da Jandarmadan Silah Operasyonu: 1 Gözaltı
Karaman’da Motosiklet Denetimleri Devam Ediyor