Karaman Valisi Fahri Meral'e Nezaket Ziyareti

Konya İl Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Konya Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Abdullah Gündüz, Konya Bölge Adliyesi Mahkemesi Başkanı Mevlüt Gülbudak Vali Fahri Meral’i makamında ziyaret etti.

Konya İl Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Konya Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Abdullah Gündüz, Konya Bölge Adliyesi Mahkemesi Başkanı Mevlüt Gülbudak Vali Fahri Meral’i makamında ziyaret etti.
 
01 Mart 2019 Cuma günü gerçekleşen ziyarete Karaman Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz ve Karaman Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Nuri Özbey de katıldı.
 
Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette konuklarıyla bir süre sohbet eden Vali Fahri Meral ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek,  konuklarına teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Taksiciler Müşteri Kılığına Girdi, Korsan Taksiciyi Yakalattı
Kimliğini Evde Unutan Adayın İmdadına Polis Yetişti
Karaman’da İki Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı
Karaman’da Tarihi Eser Ele Geçirildi: 6 Tutuklama
Karaman’da Ahmet Keleşoğlu Arkeoloji Ve Etnografya Müzesi Törenle Açıldı