Karaman Valisi Işık'a Ziyaretler

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası' nedeniyle İl Müftüsü Muhammet Lütfi Ketenci ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası' nedeniyle İl Müftüsü Muhammet Lütfi Ketenci ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Işık, camilerin, Müslümanların ibadet, ilim, ahlak ve toplumu birleştirici özelliğiyle insanın maneviyatını güçlendiren kutsal mekanların olduğunu aktardı.

Barış, kardeşlik, eşitlik, sevgi ve saygı duygularının pekiştiği bu mukaddes mekanlarda görevlerini yerine getiren din görevlilerinin toplumun her kesiminden vatandaşlara dini bilgiler vererek, rehberlik ettiğini dile getiren Işık, "Bu vesileyle Diyanet çalışanlarımızın ve aziz milletimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik ediyorum. Din görevlilerimize mutluluk, sağlık, huzur ve hayırlı çalışmalar diliyorum" dedi.

Haftasıyla ilgili Vali Işık'a bilgi veren Ketenci, hafta boyunca 'Cami ve İlim' konusunun işleneceğini belirtti.

Ziyarette, İl Müftüsü Ketenci ve beraberindeki heyet tarafından Vali Işık'a tablo hediye edildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Ermenek Devlet Hastanesine Tıbbi Cihaz Takviyesi
Kazada Parçalanan Motosikletin Sürücüsü Ağır Yaralandı
Karaman’da Son Kullanma Tarihi Geçen Peynir Ve Tereyağlarına El Konuldu
Karaman’dan Gazze’ye 6 Yardım Tırı Dualarla Uğurlandı
Karaman’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Protokol Voleybol Oynadı