Karaman Vali yardımcıları ve ilçe kaymakamlarının katıldığı ve Karaman mevcut durumunun değerlendirildiği istişare toplantısı Karaman Valisi Fahri Meral başkanlığında gerçekleştirildi.
Valilikte gerçekleştirilen toplantıda Vali Fahri Meral, ilçelerin mevcut durumu hakkında kaymakamlardan bilgi aldı. İl genelinde ve ilçelerde yürütülen çalışmaların son durumu ile eğitim, sağlık, sosyal ve ekonomik alandaki hizmetlerin hızlı ve etkin bir şekilde yürütülmesi ile yaşanan sorun ve eksikliklerin giderilmesi konuları istişare edildi.
Karaman Merkez ve Ermenek, Sarıveliler, Başyayla, Kazımkarabekir, Ayrancı ilçelerdeki mevcut sorunların giderilmesine yönelik çözüm önerileri ve karşılıklı bilgi alışverişinin ardından toplantı tamamlandı
Karaman Valisi ve Yardımcıları İstişare Toplantısı
Karaman Valisi Fahri Meral yardımcıları ile istişarede bulundu
İlk yorum yazan siz olun
Karaman Haberleri
Karaman’da Otomobil Refüje Çıktı: 1 Yaralı
Düğün Konvoyunda Feci Kaza: 1 Ölü, 1 Yaralı
Karaman’da Aranan 15 Kişi Tutuklandı
Karaman’da Otomobil İle Motosiklet Çarpıştı: 1 Yaralı
Karaman’da Kırsaldaki Çocuklar Yeşil Sahada Buluştu