Karaman ve Konya İçin Lodos Uyarısı

Parçalı ve çok bulutlu, Konya'nın kuzey, batı ve güney kesimleri ile Karaman'ın güneybatı kesimlerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

Karaman ve Konya civarlarında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Genellikle güney ve güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli Konya genelinde fırtına (50-70 km/sa) ve yer yer tam fırtına (70-100 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada;

“Yapılan son değerlendirmelere göre; Konya genelinde 27 Şubat 2020 Perşembe günü ilk saatlerden itibaren rüzgarın, güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli, zaman zaman fırtına (50-70 km/sa) ve yer yer tam fırtına (70-100 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden, meydana gelebilecek ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, baca gazı zehirlenmesi ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.” Denildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Ermenek Devlet Hastanesine Tıbbi Cihaz Takviyesi
Kazada Parçalanan Motosikletin Sürücüsü Ağır Yaralandı
Karaman’da Son Kullanma Tarihi Geçen Peynir Ve Tereyağlarına El Konuldu
Karaman’dan Gazze’ye 6 Yardım Tırı Dualarla Uğurlandı
Karaman’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Protokol Voleybol Oynadı