Karaman’da 23 Nisan Coşkusu

Karaman'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında mink öğrencilerin yaptıkları gösteriler izleyenlerden büyük alkış aldı.

Karaman'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında mink öğrencilerin yaptıkları gösteriler izleyenlerden büyük alkış aldı.

Kutlamalar, sabahleyin Cumhuriyet Parkı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla baladı. Daha sonra kutlamalara Kemal Kaynaş Stadyumu'nda devam edildi. Buradaki törene, Karaman Valisi Fatih Çiçekli ile il protokolü katıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılmasının ardından şiirler okunarak gösterilere geçildi. Birbirinden güzel gösterilerin yapıldığı kutlamaları vatandaşlar ayakta alkışladı. Kutlamalar resim, şiir ve kompozisyon ile spor dallarında dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesi ve yapılan geçit töreniyle sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Karaman’da Çarpışan Otomobillerden Birisi Ters Döndü: 2 Yaralı

Karaman Haberleri

Karaman’dan Gazze’ye 6 Yardım Tırı Dualarla Uğurlandı
Karaman’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Protokol Voleybol Oynadı
Karaman’da 51 Araç Törenle Emniyet Ve Jandarmaya Tahsis Edildi
Karaman’da İki Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı
Karaman’da Otomobilin Çarptığı Kadın Yaralandı