Karaman’da 3 Milyon 300 Bin Adet Boş Makaron Ele Geçirildi

Karaman'da polisin yaptığı asayiş uygulamalarında 3 milyon 300 bin adet boş makaron ele geçirildi, 8 şahıs tutuklandı.

Karaman'da polisin yaptığı asayiş uygulamalarında 3 milyon 300 bin adet boş makaron ele geçirildi, 8 şahıs tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 1 haftalık uygulamalarda 3 bin 204 kişiyi sorgulandı, çeşitli suçlardan aranan 8 kişi yakalanarak tutuklandı. Trafik uygulamalarında ise alkollü araç kullanan 15 kişi, ehliyetsiz ve yetersiz ehliyeti olan 71 kişi ile kamunun huzur ve düzenini bozacak şekilde araç kullanan 57 kişiye para cezası uygulandı. 129 araç trafikten men edilirken, 18 sürücünün ehliyetine el konuldu. Narkotik uygulamalarında da 3 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet ruhsatsız tüfek, 14 adet tabanca ve av tüfeği fişeği, 10 adet kesici-delici alet, 47 gram bonzai, 4 gram metamfetamin, 4 kilogram nargile tütünü, 900 adet doldurulmuş makaron, 3 milyon 300 bin adet boş makaron, 1 adet sigara basma makinesi ele geçirildi.

Emniyet'ten yapılan açıklamada, huzur ve güven ortamının devamına yönelik denetim ve uygulamalara kararlı ve kesintisiz şekilde devam edileceği kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Karaman’da Maddi Hasarla Atlatılan Kaza Kameraya Yansıdı
Karaman’da Aranan 12 Kişi Tutuklandı
Karaman’da Bir Kadın Tartıştığı Dini Nikahlı Kocasını Bıçakladı
Karaman’da Motosiklet Kazası: 1 Yaralı
Karaman’da Otomobil Aydınlatma Direğini Devirdi: 1 Yaralı