Karaman'da Açılış ve İftara Yoğun Katılım Bekleniyor

Kalkınma Bakanı,Lütfi Elvan bugün Karaman'a geliyor.

Bir dizi program çerçevesinde bugün Karaman'a  gelecek olan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Saat 17.30'da Türk Dünyası Kültür Parkı'nda tertiplenen organizasyon ile İbrala Barajı İçme Suyu Projesi'nin açılışını yapacak. Bakan Elvan daha sonra Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda kurulacak olan iftar sofrasında Karamanlı hemşehrileri ile buluşacak. 

Vatandaşların Türk Dünyası Kültür Parkı'na ulaşımı Saat 16.00 itibari ile Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yunus Emre Camii yanından belediye otobüsleri ile sağlanacak. 

Konu ile ilgili olarak Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan; "Bugün Saat 17:30 da Yeşildere Barajından sağladığımız tatlı suyu şehre vereceğiz İnşaallah. Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan'ın katılımıyla gerçekleşecek açılış törenine ve Aktekke 15 Temmuz Demoktasi Meydanı'nda kuracak olduğumuz iftar sofrasına tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz." dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Ermenek Devlet Hastanesine Tıbbi Cihaz Takviyesi
Kazada Parçalanan Motosikletin Sürücüsü Ağır Yaralandı
Karaman’da Son Kullanma Tarihi Geçen Peynir Ve Tereyağlarına El Konuldu
Karaman’dan Gazze’ye 6 Yardım Tırı Dualarla Uğurlandı
Karaman’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Protokol Voleybol Oynadı