Karaman'da 'Alperen Kekili' Konseri

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Ata Öğrenci Topluluğu tarafından ‘Alperen Kekilli’ konseri düzenlendi.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Ata Öğrenci Topluluğu tarafından ‘Alperen Kekilli’ konseri düzenlendi. Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, davetliler ve öğrencilerin katılımıyla düzenlenen konser dinleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan konser açılış konuşmaları ile devam etti. Bölücü terör örgütleri tarafından genç yaşta şehit edilen vatandaşlarımızın anıldığı konser KMÜ öğrencilerinin seslendirdiği şiirlerle devam etti.

Daha sonra Karamanlı sanatçı Ozan Sungur Çelik sahne aldı. Kendi bestelerinden oluşan birçok eseri dinleyicilerle paylaşan Çelik, sahneyi Alperen Kekilli’ye bıraktı. Dinleyicilerin de eşlik ettiği konserde Kekilli, çok sayıda eser seslendirdi.

Çekilişle bir kişiye ‘Türk Bayrağı’ armağan edilen konser, plaket takdimlerinin ardından son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Işıkta Bekleyen Araçlara Çarpan Otomobil Zincirleme Kazaya Neden Oldu: 2 Yaralı
Hazreti Mevlana’yı Anma Törenleri İlk Kez Karaman’dan Başladı
Ermenek Devlet Hastanesine Tıbbi Cihaz Takviyesi
Kazada Parçalanan Motosikletin Sürücüsü Ağır Yaralandı
Karaman’da Son Kullanma Tarihi Geçen Peynir Ve Tereyağlarına El Konuldu