Karaman’da Aranan 6 Kişi Yakalandı

Karaman'da yapılan uygulanmalarda aranan şahıslar yakalandı.

Karaman'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan asayiş, narkotik ve trafik uygulamalarında çeşitli suçlardan aranması olan 33 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslardan 6'sı tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı'nın sorumluluk alanlarındaki genel uygulamaları devam ediyor. 24-30 Ocak tarihleri arasında ekiplerin yaptığı uygulamalarda 16 bin 888 kişi sorgulanırken, 33 kişinin çeşitli suçlardan arandığı ortaya çıktı. Aranan 33 kişiden 6'sı tutuklandı. Trafik uygulamasında ise 4 araç sürücüsüne ehliyetsiz ve yetersiz ehliyetle araç kullanmaktan işlem yapıldı. 11 araç da trafikten men edilirken, 4 sürücünün ehliyetine el konuldu. Denetimler esnasında 52 adet fosil, 6 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet dedektör, 4 adet metal altın arama çubuğu ile 3 adet kama ele geçirildi.

Jandarma, huzur ve güven ortamının devamını sağlamaya yönelik denetim ve uygulamalara kararlı ve kesintisiz bir şekilde devam edileceğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Karaman’da Asayiş Uygulaması: 5 Tutuklama
Karaman’da 50 Bin Öğrenci Ders Başı Yaptı
Karaman’da Motosiklet Yayaya Çarptı

Karaman Haberleri

Karaman’da Dünya Çocuk Atletizm Günü Kutlandı
Karaman’da Kazada Hayatını Kaybeden Elektrikli Bisiklet Sürücüsü Toprağa Verildi
Turkuaz Metropol Projesi Görkemli Bir Lansmanla Tanıtıldı
Kmü Tıp Fakültesi Gelecek Vizyonunu Paylaştı
Elektrikli Bisiklet Sürücüsünün Ölümüyle Sonuçlana Kaza Kamerada