Karaman’da Arefe Yoğunluğuna Su Borusundan Kötü Sürpriz

Karaman Kurban Bayramı öncesi yoğunluğun yaşandığı Atatürk Bulvarında patlayan su borusu trafiğin tuzu biberi oldu.

Karaman’da korona döneminin en haraketli günleri Kurban Bayramı öncesi yaşanıyor. Arefe günü çarşı merkezde araç ve insan yoğunluğu yaşanırken Atatürk Bulvarı üzerinde bir de kötü sürpriz yaşandı.

Öğle saatlerinde Eski hükümet kavşağında su borusu patladı. Olayın haber alınmasının ardından Karaman Belediyesi ekipleri patlayan boruya müdahale için çalışma başlattı. Yaklaşık 4 saat süren çalışma boyunca Atatürk Bulvarı üzerinde eski hükümet kavşağına bağlantılı yollarda trafik yoğunluğu yaşandı. Metrelerce uzayan araç kuyrukları trafik ekipleri tarafından yönlendirildi.

Çalışma sırasında Sekiçeşme, Abbas ve Koçakdede mahallelerinde ve bağlantılı çevrelerde su kesintisi yaşandı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Karaman’da Otomobiller Çarpıştı: 1 Yaralı
Karaman’da ’dur’ İhtarına Uymayan Alkollü Sürücüye 245 Bin Lira Ceza
Karaman’da Dünya Yaşlılar Günü’nde Farkındalık Yürüyüşü
Karaman’da Çatı Katında Yangın Çıktı, Vatandaşlar Film İzler Gibi İzledi
Ermenek M Tipi Ceza İnfaz Kurumunda Tatbikat