Karaman'da Babasıyla Tartışan Genç Baba Katili Oldu

Karaman'da Talihsiz Baba Oğlunun Öfkesinin Kurbanı Oldu

Karaman'da tartıştığı oğlu tarafından göğsünden ve karnından bıçaklanan baba, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay, akşam saat 22.00 sıralarında Ahmet Yesevi Mahallesi'nde bir apartman dairesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, K.K. (26), henüz bilinmeyen bir nedenle babası Sedat Kurt (49) ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine K.K., eline geçirdiği bıçakla babası Sedat Kurt'u göğsünden ve karnından bıçaklayarak evden kaçtı. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralı baba olay yerine gelen ambulansla kaldırıldığı Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Babasını bıçaklayarak ölümüne neden olan K.K. ise polis tarafından kısa süre içinde suç aleti bıçakla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Olay yeri inceleme ekibi, kavganın yaşandığı evde inceleme yaparken, hayatını kaybeden Sedat Kurt'un kamu görevlisi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Cumhuriyet’in Kuruluşunun 100’üncü Yılı Karaman’da Kutlandı
Karaman’da Uyuşturucudan 1 Kişi Tutuklandı
Üvey Babasını Bıçaklayarak Öldüren Zanlı Tutuklandı

Karaman Haberleri

Karaman’da Son Kullanma Tarihi Geçen Peynir Ve Tereyağlarına El Konuldu
Karaman’dan Gazze’ye 6 Yardım Tırı Dualarla Uğurlandı
Karaman’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Protokol Voleybol Oynadı
Karaman’da 51 Araç Törenle Emniyet Ve Jandarmaya Tahsis Edildi
Karaman’da İki Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı