Karaman'da Bugün Altı Vatandaşımız Vefat Etti

Karaman'da vefat eden altı vatandaşımızdan dördü öğle namazından sonra defnedildi.

Aslen Bahadınlı olup Karaman’da Huzurevinde ikamet etmekte olan Abdullah Oylum (78) vefat etmiştir. Cenazesi 4 Ocak Perşembe günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Özdemirli olup Hürriyet Mahallesinde ikamet etmekte olan Firdevs Ceylan (58) vefat etmiştir. Cenazesi 4 Ocak Perşembe günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Mutlu olup Gevher Hatun Mahallesinde ikamet etmekte olan Hacı Bayram İmren (91) vefat etmiştir. Cenazesi 4 Ocak Perşembe günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Süleymanhacılı olup Hamidiye Mahallesinde ikamet etmekte olan Nesibe Sevindik (89) vefat etmiştir. Cenazesi 4 Ocak Perşembe günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Bucakışlalı olup Hacıcelal Mahallesinde ikamet etmekte olan Fatma Özoğul (77) vefat etmiştir. Cenazesi 4 Ocak Perşembe günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Karamanlı olup Hacıcelal Mahallesinde ikamet etmekte olan Latif Karataş (79) vefat etmiştir. Cenazesi 4 Ocak Perşembe günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar dileriz.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Karaman'da Oto Yangını
Karaman’da Gençlerin Bıçaklı Kavgası: 1 Yaralı
Karaman'da Hapçı Otçu Ne Varsa Takibe Alındı!

Karaman Haberleri

Çocuğun Cep Telefonunu Gasp Eden 3 Kişi Tutuklandı
Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden “nesilden Nesile” Projesi
Karaman’da “karayolu Trafik Güvenliği Ve Karayolu Trafik Haftası” Etkinlikleri
Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu: 2 Gözaltı
Otomobille Çarpışan Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı