Karaman’da Çalışma Hayatı ve Problemleri Konuşuldu

Tek Gıda – İş Sendikası tarafından düzenlenen toplantıda ODTÜ Öğretim Üyesi Yıldırım Koç konuştu

Dün Karaman’da Tek Gıda – İş Sendikası tarafından düzenlenen “Karaman’da Çalışma Hayatı ve Çözüm Yolları 2” konulu toplantıya sendika yönetiminden İbrahim Ören, Kemal Köse, Esin Ergenç katıldı. 

CHP Karaman İl Başkanı İ. Atakan Ünver ve Saadet Partisi İl Başkanı Şaban Şahin’in de katıldığı toplantı İstiklal Marşı, Saygı duruşu ve şehitler için fatiha okunması ile başladı.

Açılış konuşması yapan Tek Gıda – İş Sendikası Karaman temsilcisi Orhan Soydan Karamanlı işçilerin problemlerinden bahsederek bu problemlerin çözüm yollarında ne yapmaları gerekirse mücadele edeceklerini ifade etti.

Toplantının konuşmacısı ODTÜ Öğretim Üyesi Yıldırım Koç ise işçilerin tabi olduğu yasal haklardan ve bu hakları nasıl kullanacaklarından bahsetti.

 

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Güneyyurt Aile Sağlığı Merkezi Yeni Yerinde Hizmete Başladı
Karaman’da Aniden Yağan Dolu Ekili Arazilerde Zarara Yol Açtı
Karaman'da Esnaflar İçin Vitrin Yarışması
Karaman 4. Kitap Günleri Başlıyor
Karaman’da Fen Lisesi Öğrencileri, ‘Ciğerlerimiz Sönmesin’ Dedi