Karaman'da Dört Vatandaşımız Son Yolculuğuna Uğurlandı

Karaman'da bugün vefat eden dört vatandaşımız için son görevler yerine getirildi.

Aslen YEŞİLDERELİ olup LARENDE MAHALLESİNDE ikamet etmekte olan HALİL DOĞAN (89) vefat etmiştir. Cenazesi 26 Nisan Pazartesi GÜNÜ ÖĞLE namazına müteakip MUSALLADAN kaldırıldı.

Aslen KARAMANLI olup İMARET MAHALLESİNDE ikamet etmekte olan TEFİDE ÖZDEMİR (84) vefat etmiştir. Cenazesi 26 Nisan Pazartesi GÜNÜ ÖĞLE namazına müteakip MUSALLADAN kaldırıldı.

Aslen DAVGANDOS olup YENİ ŞEHİR MAHALLESİNDE ikamet etmekte olan AHMET ŞAN (73) vefat etmiştir. Cenazesi 26 Nisan Pazartesi GÜNÜ İKİNDİ namazına müteakip MUSALLADAN kaldırıldı.

Aslen LALE KÖYÜNDEN olup GEVHER HATUN MAHALLESİNDE ikamet etmekte olan AYŞE DOĞRUÖZ (70) vefat etmiştir. Cenazesi 26 Nisan Pazartesi GÜNÜ İKİNDİ namazına müteakip SİYASER CAMİSİNDEN kaldırıldı.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Vefat Edenler Haberleri

Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Vefat Edenler
Karaman'da Hafta Sonu Vefat Edenler