05 Haziran 2018 Salı günü Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete; Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Türkmen Hacıhaliloğlu ve müdürlük personeli katıldı.
Vali Meral, Dünya Çevre Günü kutlamaları kapsamında il genelinde yapılacak etkinlikler hakkında Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hacıhaliloğlu’ndan bilgiler aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Meral, “Çevre kirliliğinin dünyamızı tehdit ettiği bir dönemde, gelecek nesillere sağlıklı ve temiz bir çevre bırakabilmek için tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra vatandaşlarımıza da önemli görevler düşmektedir” dedi.
Çevrenin bize geçmiş kuşaklardan kalan bir miras değil, gelecek kuşaklara bir emanet olduğu gerçeğini hatırlatan Vali Meral, “Gelecek kuşaklara daha yeşil, daha yaşanabilir bir dünya bırakacağımız inancıyla Dünya Çevre Günü’nü kutluyor, bütün vatandaşlarımıza güzel, temiz bir çevrede, mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum” dedi.
Ziyaret, Vali Meral’e çiçek takdim edilmesi ve toplu hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Karaman'da Dünya Çevre Günü Etkinlikleri
Vali Fahri Meral, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Heyetini makamında kabul etti.
İlk yorum yazan siz olun
Karaman Haberleri
Karaman’da Evinin Deposunda Silahla Vurulmuş Halde Bulunan Şahıs Kurtarılamadı
Karaman’da Traktör Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı
Karaman’da Mezarlıkta Çıkan Yağlı Çamurun Şifa Dağıttığına İnanılıyor
Karaman’da Bir Kişi Evinin Deposunda Silahla Vurulmuş Halde Bulundu
Öğrencilerin Okul Heyecanı Ay Yıldızlı Türk Bayrağıyla Taçlandı