Karaman'da E-Devlet Hizmetinin Eğitimi Verildi

E-lisans, E-vize, E-spor kart, Sporcu bilgi formu, Kulüp bilgi formu, Veli izin belgesi, İlişiksiz belgesi-Bonservis ve Sportif ceza işlemleri E-Devlet üzerinden hizmete sunulmuştur.

Sporda Dijital Dönüşüm Projesi kapsamında, Gençlik ve Spor Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü Spor Kuruluşları Dairesi Başkanlığı tarafından ortaklaşa yürütülen e-lisans, e-vize, e-spor kart, sporcu bilgi formu, kulüp bilgi formu, veli izin belgesi, ilişiksiz belgesi-bonservis ve sportif ceza işlemleri ile ilgili proje tamamlanarak e-devlet üzerinden hizmete sunulmuştur.

Söz konusu projenin hayata geçirilebilmesi için Spor Kuruluşları Dairesi Başkanı Osman Gümüş ve Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Ahmet Akın’ın katılımlarıyla 26-30 Kasım 2018 tarihleri arasında Antalya’da iki ayrı grup halinde il müdürlüklerinde görevli sicil lisans personellerine yönelik uygulamalı ve teorik hizmet içi eğitim yapılmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Hazreti Mevlana İçin Karaman’dan Konya’ya Sevgi Ve Barış Yürüyüşü Düzenlendi
Minik Öğrencilere Trafik Kuralları Uygulamalı Olarak Öğretiliyor
Karaman’da 10 Yıldır Aranan Motosiklet Denetimde Bulundu
KMÜ'de Uğur Erkan'ın Projesine TÜBİTAK Desteği
Karaman’da Gençler A-B Atletizm Grup Yarışmaları Başladı