Karaman’da Fünye İle Patlatılan Valiz Boş Çıktı

Karaman'da adliye yanındaki petrol istasyonunun girişinde kaldırım üzerine bırakılan şüpheli valiz, bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatıldı.

Karaman'da adliye yanındaki petrol istasyonunun girişinde kaldırım üzerine bırakılan şüpheli valiz, bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatıldı. Patlatılan valizin boş olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde Hamidiye Mahallesi'nde bulunan Karaman Adalet Sarayı yanındaki petrol istasyonunun girişinde kaldırım üzerine bırakılmış valizi gören vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheli valizin bulunduğu bölgede güvenlik tedbiri aldı. Vatandaşları da bölgeden uzaklaştıran ekipler, adliyeye gelen cadde ve sokakları da trafiğe kapatırken, bomba imha uzmanı çağrıldı. Olay yerine gelerek özel kıyafetini giyen bomba imha uzmanı, kontrol ettiği valize fünye yerleştirdi. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından kontrollü bir şekilde patlatılan şüpheli valizin içi boş çıktı.

Patlatılan valiz ise polis tarafından götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Karaman’da Maddi Hasarla Atlatılan Kaza Kameraya Yansıdı
Karaman’da Aranan 12 Kişi Tutuklandı
Karaman’da Bir Kadın Tartıştığı Dini Nikahlı Kocasını Bıçakladı
Karaman’da Motosiklet Kazası: 1 Yaralı
Karaman’da Otomobil Aydınlatma Direğini Devirdi: 1 Yaralı