Karaman’da Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımıza Son Görev

Karaman’da 4’ü Koronadan Toplam 7 Vatandaşımız Hayatını Kaybetti

Karaman’da hayatını kaybeden vatandaşlarımız bugün öğle namazı ve ikindi namazı sonrası toprağa verilecekleri.

Öğle namazına müteakip şehir mezarlığından 3 vatandaşımız korona virüs (covid-19) tedbirleri alınarak son yolculuklarına uğurlandı.

Vatandaşlarımızın bilgileri şu şekilde;

Aslen Karamanlı olup Kirişçi Mahallesinde ikamet etmekte olan Fatma Kökdemir (89) vefat etmiştir. Cenazesi 14 Eylül Salı günü öğle namazına müteakip şehir mezarlığından kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Üniversite Mahallesinde ikamet etmekte olan Fazilet Sayan (29) vefat etmiştir. Cenazesi 14 Eylül Salı günü öğle namazına müteakip şehir mezarlığından kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Cedit Mahallesinde ikamet etmekte olan Hasan Hüseyin Terlemez (83) vefat etmiştir. Cenazesi 14 Eylül Salı günü öğle namazına müteakip şehir mezarlığından kaldırılmıştır.

Aslan Alaçatı (Canhasan) köyünden olan ve Karaman Esnaflarından Sinan Çolak’ın annesi Durdane Çolak vefat etmiştir. Merhumenin cenazesi bugün öğle namazına müteakip Alaçatı (Canhasan) köyünde defnedilmiştir.

Cenazesi musalladan kaldırılan ve kaldırılacak olan vatandaşlarımızın bilgileri ise şu şekilde;

Aslen Güldere Köyünden olup Yurt Dışında ikamet etmekte olan İsmet Aktaş (83) vefat etmiştir. Cenazesi 14 Eylül Salı günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Aşağı Kızılca Köyünden olup Hürriyet Mahallesinde ikamet etmekte olan Ali İhsan Doğan (75) vefat etmiştir. Cenazesi 14 Eylül Salı günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Aşağı Kızılca Köyünden olup Sümer Mahallesinde ikamet etmekte olan Fatma Topbaş (85) vefat etmiştir. Cenazesi 14 Eylül Salı günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Vefat Edenler Haberleri

Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Vefat Edenler
Karaman'da Hafta Sonu Vefat Edenler