Karaman'da İftar Sofrası Kır Mahallesinde Kuruldu

Karaman Belediyesi’nin şehrin farklı bölgelerinde tertip ettiği iftar sofrası dün akşam (15 Mayıs Çarşamba) Kırmahalle’de kuruldu.

Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen geleneksel iftar sofrası Anadolu Karaman İmam Hatip Lisesi’nin bahçesinde kuruldu. İftar öncesinde gerçekleşen Ramazan Sohbetleri programına Ünlü Eğitimci – Yazar ve Konuşmacı Alişan Kapaklıkaya katıldı. Kapaklıkaya, “Aile kavramı” üzerine gerçekleştirdiği sohbet alanı dolduran vatandaşlar tarafından beğeniyle izlendi.

Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen geleneksel iftar sofrası Anadolu Karaman İmam Hatip Lisesi’nin bahçesinde kuruldu.

İftar öncesinde gerçekleşen Ramazan Sohbetleri programına Ünlü Eğitimci – Yazar ve Konuşmacı Alişan Kapaklıkaya katıldı. Kapaklıkaya, “Aile kavramı” üzerine gerçekleştirdiği sohbet alanı dolduran vatandaşlar tarafından beğeniyle izlendi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Ermenek Devlet Hastanesine Tıbbi Cihaz Takviyesi
Kazada Parçalanan Motosikletin Sürücüsü Ağır Yaralandı
Karaman’da Son Kullanma Tarihi Geçen Peynir Ve Tereyağlarına El Konuldu
Karaman’dan Gazze’ye 6 Yardım Tırı Dualarla Uğurlandı
Karaman’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Protokol Voleybol Oynadı