Karaman'da Kaçak Avcılara Ceza

Karaman Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından kaçak av yaparken yakalanan 40 kişiye 66 bin 670 lira para cezası kesildiği bildirildi.

Karaman Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından kaçak av yaparken yakalanan 40 kişiye 66 bin 670 lira para cezası kesildiği bildirildi.

Müdürlükten yapılan açıklamada, av koruma ekiplerinin Ekim ayı içerisinde yapılan av koruma ve kontrol faaliyetlerinde il genelinde 40 kişiye idari yaptırım kararı düzenlendiği belirtildi.

7 av tüfeği, 2 otomobil, 1 motosiklete el konulduğu ve mülkiyetinin kamuya geçirildiği ifade edilen açıklamada, "8 yaban tavşanı, 5 bıldırcın ve 2 keklik için tazminat cezası uygulanmıştır. Toplam olarak 66 bin 670 lira para cezası uygulandı." ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Karaman’da Alev Alan Otomobil Kullanılamaz Hale Geldi
Türkiye’nin En Büyük Lale Tarlasında Ziyaretçi Rekoru
Karaman’da Motosiklet Kazası: 2 Yaralı
Karaman’da Akıllara Durgunluk Veren Hırsızlık: Evin Elektrik Sayacını Çaldılar
Otomobil Park Halindeki Araca Çarparak Takla Attı: 1 Yaralı