Karaman’da Köpeğin Saldırısı Sonucu Ölene Kadın Toprağa Verildi

Karaman'da çoban köpeğinin saldırması sonucu hayatını kaybeden yaşlı kadının cenazesi toprağa verildi.

Karaman'da çoban köpeğinin saldırması sonucu hayatını kaybeden yaşlı kadının cenazesi toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesine bağlı Sinci köyünde çoban köpeğinin saldırısına uğrayan 65 yaşındaki Dudu Berk, boğazından ve kafasından ısırılarak olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ardından otopsi için Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan yaşlı kadının işlemleri tamamlandı. Yakınlarına teslim edilen Dudu Berk'in cenazesi toprağa verilmek üzere Kazımkarabekir ilçesine bağlı Sinci köyüne götürüldü. Dudu Berk için köy camisinde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Namaza Kazımkarabekir Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu, Berk ailesinin yakınları ile vatandaşlar katıldı. Kılınan namazın ardından yaşlı kadının cenazesi köy mezarlığında dualarla defnedildi.

Öte yandan, köylüler tarafından öldürülen çoban köpeğinin leşi kuduz olup olmadığının belirlenebilmesi için Kazımkarabekir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlileri tarafından Konya Veteriner Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne gönderildi.

Yorum Yap
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Karaman Haberleri

Karaman’da Son Kullanma Tarihi Geçen Peynir Ve Tereyağlarına El Konuldu
Karaman’dan Gazze’ye 6 Yardım Tırı Dualarla Uğurlandı
Karaman’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Protokol Voleybol Oynadı
Karaman’da 51 Araç Törenle Emniyet Ve Jandarmaya Tahsis Edildi
Karaman’da İki Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı