Hamidiye mahallesinde Cumartesi günleri kurulan ancak Cumhurbaşkanlığı genelgesi doğrultusunda hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Cuma günleri kurulmaya başlayan semt pazarını ziyaret eden Vali Işık, giriş noktasında sürdürülen HES kodu uygulaması çalışmalarını bir süre yerinde takip ederek yürütülen uygulama ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.
Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkan Yardımcısı Adem Gök ile birlikte daha sonra semt pazarında incelemelerde bulunan Vali Mehmet Alpaslan Işık, denetimleri sırasında pazar esnafı ve vatandaşlarla ayak üstü bir süre sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.
Vali Işık, denetimlerle birlikte ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de vaka sayısının düşürülmesinin ve koronavirüse karşı verilen mücadeleyi kazanabilmenin yolunun birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesine bağlı olduğunu söyledi.
Koronavirüs ile mücadelenin anlam kazanmasının verilen mücadelenin etkin ve kararlı bir şekilde sürdürülebilmesine bağlı olduğunu dile getiren Vali Işık, vatandaşlardan ve pazar esnafından özellikle maske kullanımı, fiziki mesafenin korunması, temizlik kurallarına uyulması ve kalabalık ortamlardan uzak durulması noktasında gereken hassasiyetin gösterilmesini istedi.
Karaman'da Semt Pazarlarında Kısıtlama Düzenlemesi Devam Ediyor
Karaman'da cumartesi günleri kurulan semt pazarı korona virüs kısıtlamaları nedeniyle cuma günleri kendi yerinde kurulmaya devam ediyor.
İlk yorum yazan siz olun
Karaman Haberleri
Karaman’da Otomobiller Çarpıştı: 1 Yaralı
Karaman’da ’dur’ İhtarına Uymayan Alkollü Sürücüye 245 Bin Lira Ceza
Karaman’da Dünya Yaşlılar Günü’nde Farkındalık Yürüyüşü
Karaman’da Çatı Katında Yangın Çıktı, Vatandaşlar Film İzler Gibi İzledi
Ermenek M Tipi Ceza İnfaz Kurumunda Tatbikat