Karaman’da Ünlü Mankenlerden Gelinlik Defilesi

Karaman'da Şebnem Schaefer ve Tuğba Melis Türk'ün podyuma çıktığı defilede gelinlikler ve farklı makyaj-saç modellerinin konseptleri tanıtıldı.

Karaman'da Şebnem Schaefer ve Tuğba Melis Türk'ün podyuma çıktığı defilede gelinlikler ve farklı makyaj-saç modellerinin konseptleri tanıtıldı.

Bir otelde gerçekleşen defileye Karamanlı bayanlar büyük ilgi gösterdi. Defilede bu yılın modası gelinlikler ve farklı makyaj-saç modellerinin konseptleri ünlü mankenlerin de aralarında bulunduğu 14 manken tarafından tanıtıldı.

Şebnem Schaefer ve Tuğba Melis Türk'ün de podyuma çıktığı "Yaz Düğün Şenliği" adı altındaki defile yaklaşık bir saat sürdü.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Tff 2. Lig: Karaman Fk: 1 - Sincan Belediyesi Ankaraspor: 1
Karaman’da Yaralı Bulunan Kızıl Şahin Koruma Altına Alındı
Bakan Kacır: "türkiye Bizim İktidarlarımızda Dünyanın En Önemli Üretim Güçlerinden Biri Haline Geldi"
Karaman Ermenek’te Kaçak İçki Operasyonu
Karaman’da Gece Yarısı Kaza: 5 Yaralı