Karaman’da Vatandaşlar Depremzedeler İçin Seferber Oldu

Karaman Belediyesi, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından depremzedeler için başlattığı yardım kampanyasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Belediyenin yardım çağrısı üzerine vatandaşlar depremzedelere yardım edebilmek için adeta Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na akın etti. 7'den 70'e tüm vatandaşlar yapacakları yardımlarla birlikte meydana koştu. Vatandaşlar getirdikleri yardım malzemelerini verebilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Yardım malzemeleri görevliler tarafından elden ele taşınarak meydanda hazır bekleyen tırlara yüklendi. İlk etapta 3 tıra yüklenen battaniye, ısıtıcı, su ve gıda maddelerinden oluşan yardım malzemeleri vakit kaybetmeden deprem bölgelerine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Karaman’da Son Kullanma Tarihi Geçen Peynir Ve Tereyağlarına El Konuldu
Karaman’dan Gazze’ye 6 Yardım Tırı Dualarla Uğurlandı
Karaman’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Protokol Voleybol Oynadı
Karaman’da 51 Araç Törenle Emniyet Ve Jandarmaya Tahsis Edildi
Karaman’da İki Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı