Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Aslen Cerit Köyünden olup Mümine Hatun Mahallesinde ikamet etmekte olan Ahmet Topbaş (38) vefat etmiştir. Cenazesi 1 Ekim Salı günü öğle namazına müteakip Siyahser Camisinden kaldırılmıştır..

Aslen Ermenekli olup Gevher Hatun Mahallesinde ikamet etmekte olan Ayşe Dündar (80) vefat etmiştir. Cenazesi 2 Ekim Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Kazalpa Mezarlığından kaldırılmıştır.

Aslen Seyit Hasan Köyünden olup İbrahim Hakkı Konyalı Mahallesinde ikamet etmekte olan Rukiye Yalnız (70) vefat etmiştir. Cenazesi 2 Ekim Çarşamba günü öğle namazına müteakip Siyaser Camisinden kaldırılmıştır.

Aslen Kürt Deresi Köyünden olup Kürt Deresi Köyünde ikamet etmekte olan Kadir Bağrıaçık (47) vefat etmiştir. Cenazesi 2 Ekim Çarşamba günü öğle namazına müteakip Kazalpa Mezarlığından kaldırılmıştır.

Karaman Habercisi olarak merhum/merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına sabır dileriz.

Yorum Yap
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Karaman Vefat Edenler Haberleri

Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Vefat Edenler
Karaman'da Hafta Sonu Vefat Edenler