Karaman'da Vefat Edenler

Hayatını kaybeden 4 Karamanlı bugün defnedilecek.

Karaman'da bugün vefat eden 4 hemşehrimiz defnedilecek.

Aslen Güçler Köyünden olup Zembilli Mahallesinde ikamet etmekte olan Hasan Çapar (80) vefat etmiştir. Cenazesi 1 Nisan Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen İslihisar Köyünden olup Başakşehir Mahallesinde ikamet etmekte olan Sare Kocaer (75) vefat etmiştir. Cenazesi 1 Nisan Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Çoğlu Köyünden olup Yurt Dışında ikamet etmekte olan Bünyamin Tatlı (54) vefat etmiştir. Cenazesi 1 Nisan Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Karamanlı olup Yurt Dışında ikamet etmekte olan Muzaffer Canıtez (58) vefat etmiştir. Cenazesi 1 Nisan Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Canıtez'in uzun zamandır kalp ve organ yetmezliğinden tedavi gördüğü öğrenildi.

Karaman Habercisi olarak merhumlara/merhumelere Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.

Karaman Vefat Edenler Haberleri, ajanslardan, takipçilerimizden gelen bilgiler ve Karaman Belediyesi cenaze ilanlarından gelen son bilgiler doğrultusunda hazırlanmaktadır. 

 

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Vefat Edenler Haberleri

Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Vefat Edenler
Karaman'da Hafta Sonu Vefat Edenler