Karaman'da Vefat Edenler (28 Ekim 2019)

Karaman'da dün ve bugün hayatını kaybedenler.

Aslen Yeşildere Köyünden olup Yeşildere Toki Evlerinde ikamet etmekte olan Avukat Bayram Ali Bulut (65) vefat etmiştir. Karaman Barosu Eski Başkanlarından olan Bulut'un cenazesi 28 Ekim Pazartesi günü öğle namazına müteakip Ahmet Yesevi Camisinden kaldırılacaktır.

Aslen Mut İlçesinden olup Çeltek Mahallesinde ikamet etmekte olan Mehmet Pınar (79) vefat etmiştir. Cenazesi 28 Ekim Pazartesi günü öğle namazına müteakip Kazalpa Mezarlığından kaldırılacaktır.

Aslen Morcalı Köyünden olup Gazidükkan Mahallesinde ikamet etmekte olan Mevlüt Yıldız (61) vefat etmiştir. Cenazesi 27 Ekim Pazar günü ikindi namazına müteakip Siyaser Camisinden kaldırılmıştır.

Karaman Habercisi olarak merhumlara Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Vefat Edenler Haberleri

Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Vefat Edenler
Karaman'da Hafta Sonu Vefat Edenler