Karaman'da Vefat Edenler

Karaman’da bu hafta Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü hayatını kaybeden hemşerilerimiz şu şekildedir;

28.02.2018
*  Aslen Narlıdere Köyü'nden olup Hacı Celal Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma Güder (83)  vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

*  Aslen Karaman'lı olup Alişahane Mahallesi'nde oturmakta olan Hatice Gülfidan (56)  vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

*  Aslen Yeşildereli olup Mahmudiye Mahallesi'nde oturmakta olan Havva Güler (85)  vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Sayüstü Camiisinden kaldırılmıştır.

01.03.2018
*  Aslen Yeşildereli olup Nefise Sultan Mahallesi'nde oturmakta olan Kemalettin Arslan (85)  vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

*  Aslen Kozlubucaklı olup Ziya Gökalp Mahallesi'nde oturmakta olan Ayşe Koçak (76)  vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Siyaser Camiisinden kaldırılmıştır.

02.03.2018
*  Aslen Medreselik Köyü'nden olup Siyaser Mahallesi'nde oturmakta olan Süleyman Yıldız (65)  vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Siyaser Camiisinden kaldırılmıştır.

*  Aslen Ermenek'li olup Abbas Mahallesi'nde oturmakta olan İsmail Altunkaya (73)  vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Siyaser Camiisinden kaldırılmıştır.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Karaman'da Vefat Edenler
Karaman'da Vefat Edenler
Karaman'da Vefat Edenler

Karaman Haberleri

Karaman'da Bugün Hayatını Kaybedenler
Total Energies Akaryakıt İstasyonuna Akaryakıt Satış Görevlisi Alınacak
Alınteri Karma Fotoğraf Sergisi Karaman'da Açıldı
Karamanlı Yazarın Uluslararası Başarısı
Karaman Kent Konseyi’nden Anneler Günü’ne Özel Konser