Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Salı ve Çarşamba günü defnedilen Hemşehrilerimizin bilgileri şu şekilde;

*Aslen Başkışla Köyünden Olup Hisar Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Fatma Daşdoğan(76) Vefat Etmiştir. Cenazesi 27 Şubat Çarşamba günü öğle Namazına Müteakip Kazalpa Mezarlığından Kaldırılmıştır.

*Aslen Karamanlı Olup Alişahane Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Ferhat Karaoğlu (40) Vefat Etmiştir. Cenazesi 27 Şubat Çarşamba günü öğle Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

*Aslen Karamanlı Olup Çeltek Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Kutbuttin Böcü (82) Vefat Etmiştir. Cenazesi 27 Şubat Çarşambagünü öğle Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

*Aslen Barutkavuran Köyünden Olup Nefise Sultan Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Mehmet Altınbilek (32) Vefat Etmiştir. Cenazesi 27 Şubat Çarşamba günü öğle Namazına Müteakip Yeşil Camiden Kaldırılmıştır.

*Aslen Taşkaleli Olup Yunuskent Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Nail Aycan (77) Vefat Etmiştir. Cenazesi 27 Şubat Çarşamba günü ikindi Namazına Müteakip Yeşil Camiden Kaldırılmıştır.

*Aslen Beydili Köyünden Olup Cedit Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Ayşe Özcü (69) Vefat Etmiştir. Cenazesi 26 Şubat Salı günü öğle Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

*Aslen Mut\\Gökcetaş Köyünden Olup Beyazkent Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Abdullah Şahin (86) Vefat Etmiştir. Cenazesi 26 Şubat Salı günü ikindi Namazına Müteakip Yeşil Camiden Kaldırılmıştır.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Vefat Edenler Haberleri

Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Vefat Edenler
Karaman'da Hafta Sonu Vefat Edenler