Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Cumartesi,Pazar ve Pazartesi günü defnedilen Hemşehrilerimizin bilgileri şu şekilde;

*Aslen Çimenkuyu Köyünden Olup Üniversite Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Ali Çataltepe (65) Vefat Etmiştir. Cenazesi 18 Mart Pazartesi günü öğle Namazına Müteakip Yeşil Camiden Kaldırılmıştır.

*Aslen Tavşanlı Köyünden Olup Yunuskent Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Emine Şen (67) Vefat Etmiştir. Cenazesi 18 Mart Pazartesi günü öğle Namazına Müteakip Kır Mahalle Büyük Camiden Kaldırılmıştır.

*Aslen Karamanlı Olup Cedit Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Mevlüt Uysal (61) Vefat Etmiştir. Cenazesi 18 Mart Pazartesi günü öğle Namazına Müteakip Kır Mahalle Büyük Camiden Kaldırılmıştır.

*Aslen Kayserili Olup Valide Sultan Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Muhlis Işık (77) Vefat Etmiştir. Cenazesi 18 Mart Pazartesi günü öğle Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

*Aslen Karamanlı Olup Hacı Celal Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Şevket Ozan Gülke(30) Vefat Etmiştir. Cenazesi 17 Mart Pazar günü öğle Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

*Aslen Kızılyaka Köyünden Olup İmaret Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Mustafa Başer(80) Vefat Etmiştir. Cenazesi 16 Mart Cumartesi günü öğle Namazına Müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Vefat Edenler Haberleri

Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Vefat Edenler
Karaman'da Hafta Sonu Vefat Edenler