Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Salı,Çarşamba,Perşembe ve Cuma günü defnedilen Hemşehrilerimizin bilgileri şu şekilde;

*Aslen Bozkırlı Olup Rauf Denktaş Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Mehmet Karabaş (85) Vefat Etmiştir. Cenazesi 22 Mart Cuma günü öğle Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

*Aslen Lale Köyünden Olup Yeşil Ada Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Elife Büyükköse(77) Vefat Etmiştir. Cenazesi 21 Mart Perşembe günü öğle Namazına Müteakip Yeşil Camiden Kaldırılmıştır.

*Aslen Morcalı Köyünden Olup Tapucak Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Gülten Sezgin(74) Vefat Etmiştir. Cenazesi 21 Mart Perşembe günü öğle Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

*Aslen Göndere Köyünden Olup Alişahane Mahallesinde İkamet Etmekte Olan İrfan Karaca (65) Vefat Etmiştir. Cenazesi 21 Mart Perşembe günü öğle Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

*Aslen Diyarbakırlı Olup Yeni Şehir Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Emine Gensur (45) Vefat Etmiştir. Cenazesi 21 Mart Perşembe günü ikindi Namazına Müteakip Yenişehir Camisinden Kaldırılmıştır.

*Aslen Kameni Köyünden Olup Hacı Celal Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Hatice Selek(77) Vefat Etmiştir. Cenazesi 20 Mart Çarşamba günü öğle Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

*Aslen Yollarbaşılı Olup Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Hasan Hüseyin Özalp (64) Vefat Etmiştir. Cenazesi 19 Mart Salı günü öğle Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.
 

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Vefat Edenler Haberleri

Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Vefat Edenler
Karaman'da Hafta Sonu Vefat Edenler