Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Cumartesi,Pazar ve Pazartesi günü defnedilen Hemşehrilerimizin bilgiler şu şekilde;

*Aslen Kisecik Köyünden Olup Kazımkarabekir Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Emre Tarlacı (24) Vefat Etmiştir. Cenazesi 25 Mart Pazartesi günü öğle Namazına Müteakip Aktekkeden Kaldırılmıştır.

*Aslen Taşkaleli Olup Mahmudiye Mahallesinde İkamet Etmekte Olan İsmet Yiğitoğlu (77) Vefat Etmiştir. Cenazesi 25 Mart Pazartesi günü öğle Namazına Müteakip Yeşil Camiden Kaldırılmıştır.

*Aslen Göcer Köyünden Olup Gazidükkan Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Fatma Toptaş(76) Vefat Etmiştir. Cenazesi 24 Mart Pazar günü öğle Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

*Aslen Kılbasanlı Olup Kirişçi Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Ayşe Kılıçaslan (65) Vefat Etmiştir. Cenazesi 23 Mart Cumartesi günü öğle Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

*Aslen Kozlubucak Köyünden Olup Başakşehir Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Hüseyin Uysal (68) Vefat Etmiştir. Cenazesi 23 Mart Cumartesi günü öğle Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.
 

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Vefat Edenler Haberleri

Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Vefat Edenler
Karaman'da Hafta Sonu Vefat Edenler