Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Perşembe-Cumartesi ve Pazar günü defnedilen Hemşehrilerimizin bilgileri şu şekilde;

*Aslen Bucakkışla Köyünden Olup Elmaşehir Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Fuat Yıldız(80) Vefat Etmiştir. Cenazesi 21 Nisan Pazar günü öğle Namazına Müteakip Ahmet Yesevi Camisinden Kaldırılmıştır.

*Aslen Erzurumlu Olup Sümer Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Hubri İnce (86) Vefat Etmiştir. Cenazesi 21 Nisan Pazar günü öğle Namazına Müteakip Larende Büyük Camiden Kaldırılmıştır.

*Aslen Bucakkışla Köyünden Olup Gazidükkan Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Ali Meğez(59) Vefat Etmiştir. Cenazesi 20 Nisan Cumartesi günü öğle Namazına Müteakip Ahmet Yesevi Camisinden Kaldırılmıştır.

*Aslen Karamanlı Olup Külhan Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Aykut Tan (87) Vefat Etmiştir. Cenazesi 20 Nisan Cumartesi günü öğle Namazına Müteakip Ahmet Yesevi Camisinden Kaldırılmıştır.

*Aslen Karamanlı Olup Elmaşehir Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Hasibe Nur Yıldırım(28) Vefat Etmiştir. Cenazesi 20 Nisan Cumartesi günü öğle Namazına Müteakip Ahmet Yesevi Camisinden Kaldırılmıştır.

*Aslen Cerit Köyünden Olup İbrahim Hakkı Konyalı Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Eşe Aydın (96) Vefat Etmiştir. Cenazesi 18 Nisan Perşembe günü öğle Namazına Müteakip Ahmet Yesevi Camisinden Kaldırılmıştır.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Vefat Edenler Haberleri

Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Vefat Edenler
Karaman'da Hafta Sonu Vefat Edenler