Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Perşembe ve Cuma günü defnedilen Hemşehrilerimizin bilgileri şu şekilde;

*Aslen Zengen Köyünden Olup Zembili Ali Efendi Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Hasan Tez (70) Vefat Etmiştir. Cenazesi 26 Nisan Cuma günü öğle Namazına Müteakip Yeşil Camiden kaldırılmıştır.

*Aslen Bozkırlı Olup Larende Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Döndü Sönmez (88) Vefat Etmiştir. Cenazesi 26 Nisan Cuma günü ikindi Namazına Müteakip Larende Büyük Camiden kaldırılmıştır.

*Aslen Karamanlı Olup Mahmudiye Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Hakan Çabukel (31) Vefat Etmiştir. Cenazesi 25 Nisan Perşembe günü öğle Namazına Müteakip Ahmet Yesevi Camisinden kaldırılmıştır.

*Aslen Erzurumlu Olup Sekiçeşme Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Mehmet Arslan (65) Vefat Etmiştir. Cenazesi 25 Nisan Perşembe günü öğle Namazına Müteakip Ahmet Yesevi Camisinden kaldırılmıştır.

*Aslen Karamanlı Olup Ahmet Yesevi Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Refika Cingöz (79)Vefat Etmiştir. Cenazesi 25 Nisan Perşembe günü öğle Namazına Müteakip Ahmet Yesevi Camisinden kaldırılmıştır.

*Aslen Ermenekli Olup İbrahim Hakkı Konyalı Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Kerim Çevik (88) Vefat Etmiştir. Cenazesi 25 Nisan Perşembe günü ikindi Namazına Müteakip Ahmet Yesevi Camisinden kaldırılmıştır.


 

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Vefat Edenler Haberleri

Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Vefat Edenler
Karaman'da Hafta Sonu Vefat Edenler