Karaman'da Vurulup Hastaneye Bırakılan Vatandaş Öldü

Karaman'da av tüfeğiyle vurulduktan sonra hastaneye otomobille getirilerek bırakılan şahıs kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Karaman'da av tüfeğiyle vurulduktan sonra hastaneye otomobille getirilerek bırakılan şahıs kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay, akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sakabaşı Mahallesi'ndeki özel bir hastaneye otomobille gelen kimliği belirsiz kişi veya kişiler av tüfeği ile kalbinin altından tek kurşunla vurulan Mehmet Demirhan'ı (46) bırakarak ayrıldı. Şahısta silah yarası olduğunu gören hastane görevlileri durumu hemen polise bildirdi. Ağır yaralı olan Demirhan ise burada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ameliyata alınan Demirhan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olaydan sonra özel hastanenin güvenlik kamerası kayıtlarını izleyen polis, Demirhan'ı hastaneye bırakarak ayrılan otomobilin plakasını tespit etti. Polis, şahsın nerede ve kim tarafından vurulduğunu tespit edebilmek için çok yönlü soruşturma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Karaman’da Otomobiller Çarpıştı: 1 Yaralı
Karaman’da ’dur’ İhtarına Uymayan Alkollü Sürücüye 245 Bin Lira Ceza
Karaman’da Dünya Yaşlılar Günü’nde Farkındalık Yürüyüşü
Karaman’da Çatı Katında Yangın Çıktı, Vatandaşlar Film İzler Gibi İzledi
Ermenek M Tipi Ceza İnfaz Kurumunda Tatbikat