Karaman'da Yola Çıkan Köpeği Kurtaran Otomobil Yan Yattı

Karaman'da bir sürücü yola çıkan köpeğe çarpmamak için aniden frene basınca kontrolden çıkan otomobil yan yatarak ters döndü.

Karaman'da bir sürücü yola çıkan köpeğe çarpmamak için aniden frene basınca kontrolden çıkan otomobil yan yatarak ters döndü. Kazada sürücü ile birlikte 2 kişi yaralandı.

Hafta sonu meydana gelen trafik kazası Karaman-Ereğli kara yolunun 17. kilometresinde meydana geldi.

Alınan bilgilere göre, İsmail K. (65) idaresindeki 42 VU 117 plakalı otomobil, bir anda yolda karşısına çıkan köpeğe çarpmamak için ani fren yaptı.

Hız ve ani frenin etkisi ile savrularak kontrolden çıkan araç yan yatarak orta refüje yan yattı.. Kazada sürücü ile otomobildeki Fatih K. (14), yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldıkları Karaman Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Ağaçlık Alana Uçan Otomobilin Acil Çağrı Sistemi Ekipleri Harekete Geçirdi
Karaman’da Kaza Yerinden Ayrılan Alkollü Sürücüye 101 Bin Lira Ceza Kesildi
Türk Terapist Japonya’da Asya Şampiyonu Oldu
Karaman’da Aranan 12 Şahıstan 5’i Tutuklandı
Karaman’da Minibüse Çarpan Motosikletin Sürücüsü Yaralandı