Karaman’da Zabıtadan Ramazan Ayı Denetimi

Karaman Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla denetimlerini arttırarak, ekmek üretimi yapan fırınlarda, hijyen ve gramaj kontrolü yaptı.

Karaman Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla denetimlerini arttırarak, ekmek üretimi yapan fırınlarda, hijyen ve gramaj kontrolü yaptı.

Karaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve gıda mühendisleri tarafından ekmek ve pide üretimi yapan fırınlar tek tek denetlendi. Yapılan denetimlerde üretimde kullanılan malzemelerin kullanım ve saklama koşulları ile ortam temizliği ve ekmeklerin gramajları kontrol edildi. Kontroller sonucunda kusurlu görülen iş yerleri uyarılırken, denetimlerin Ramazan ayı boyunca artarak devam edeceği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Karaman’da ’dur’ İhtarına Uymayan Alkollü Sürücüye 245 Bin Lira Ceza
Karaman’da Dünya Yaşlılar Günü’nde Farkındalık Yürüyüşü
Karaman’da Çatı Katında Yangın Çıktı, Vatandaşlar Film İzler Gibi İzledi
Ermenek M Tipi Ceza İnfaz Kurumunda Tatbikat
Ermenek Çocuk Şenliği’nden Renkli Görüntüler