Karaman'daki Feci Kazada Minik Kız da Hayatını Kaybetti

Karaman’da 2 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında ağır yaralanan 2 yaşındaki çocuk da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, öğle saatlerinde Karaman-Mersin karayolunun 2. kilometresinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Mustafa Atasever (37) yönetimindeki 33 U 0395 plakalı otomobil, Mersin’den Karaman istikametine gelirken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yapımı devam eden köprülü kavşağın beton ayağına çarptı.

Aracın ön tarafında oturan Ömer Atasever (70) olay yerinde, sürücü Mustafa Atasever ise kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Kazada ağır yaralanan Ömer (12), Hatice Zümeyra (2) ve Merve Reyhan (8) Karaman Devlet Hastanesine, Bediha Atasever de özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada ağır yaralanan 2 yaşındaki Hatice Sümeyra da, ameliyata alındığı Karaman Devlet Hastanesinde kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden vatandaşlarımız bugün öğle namazı sonrasında Siyahser Camii mezarlığında defnedileceği öğrenildi. 

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Tarifsiz Acı Bir Kez Daha Katlandı
Son Yolculuklarına Birlikte Uğurlandılar
Karaman Mut Yolunda Feci Kaza

Karaman Haberleri

Karaman’da Son Kullanma Tarihi Geçen Peynir Ve Tereyağlarına El Konuldu
Karaman’dan Gazze’ye 6 Yardım Tırı Dualarla Uğurlandı
Karaman’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Protokol Voleybol Oynadı
Karaman’da 51 Araç Törenle Emniyet Ve Jandarmaya Tahsis Edildi
Karaman’da İki Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı