Karaman'dan Aksaray'a Uzanan Uyuşturucu Operasyonu

Hollanda'dan getirtilen Skhank Maddesi tohumu ele geçirildi

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Karaman'da uyuşturucu satışını ve kullanılmasını engellemek amacıyla yaptıkları çalışmalar kapsamında operasyon gerçekleştirdi.

Uyuşturucu Madde Ticareti yaptığı ve aranan şahıslardan olduğu tespit edilen Z.Y. isimli şahıs 31/01/2018 günü Aksaray'da yakalanarak Karaman'a getirildi.

Z.Y isimli zanlının evinde yapılan aramada 400 gram gelen Skank maddesi ve 4 gram gelen Hollanda'dan getirtmiş olduğu Skhank Maddesi tohumu ele geçirildi.

Yürütülen soruşturma kapsamında M.I. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada daralı ağırlığı 5 gram gelen Kenevir Bitkisi tohumu ele geçirildi. Ayrıca (F.Ç), (A.A.B), (D.P.), (Ş.K) olmak üzere 6 şüpheli yakalanmış, 1 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Yapılan sorgulamanın ardından (Z.Y.), (F.Ç), (A.A.B), (D.P.) (Ş.K.) ve (M.I) isimli şahıslar hakkında TCK-Madde-188/3 (Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde İmal Ve Ticareti Yapmak, Nakletmek) suçundan yasal işlem yapıldı, 02/02/2018 günü Karaman Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Karaman’da Otomobiller Çarpıştı: 1 Yaralı
Karaman’da ’dur’ İhtarına Uymayan Alkollü Sürücüye 245 Bin Lira Ceza
Karaman’da Dünya Yaşlılar Günü’nde Farkındalık Yürüyüşü
Karaman’da Çatı Katında Yangın Çıktı, Vatandaşlar Film İzler Gibi İzledi
Ermenek M Tipi Ceza İnfaz Kurumunda Tatbikat