Karaman'dan Giderken Konya'da Kaza Yaptılar

Konya’da karayolundan karşıdan karşıya geçmek istediği sırada otomobilin çarpması sonucu yol kenarına savrulan 29 yaşındaki genç kadın hayatını kaybetti.

Konya’da karayolundan karşıdan karşıya geçmek istediği sırada otomobilin çarpması sonucu yol kenarına savrulan 29 yaşındaki genç kadın hayatını kaybetti.

Kaza, saat 04.00 sıralarında Konya Ankara Karayolunun 40’ıncı kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, karşıya geçmek için karayoluna çıkan 29 yaşındaki Ayşe Bağrıaçık’a karayolunda seyir halinde olan Vural K. idaresindeki 70 BC 147 plakalı otomobil çarptı. Genç kadın çarpmanın etkisiyle yolun kenarına savruldu. İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri Ayşe Bağrıaçık’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ayşe Bağrıaçık’ın cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden Ayşe Bağrıaçık'ın ayakkabısı ve çantası da olay yeri yakınında bulundu. Öte yandan, sürücü Vural K'nin 4 öğrencisiyle birlikte Ankara’ya badminton müsabakası için Karaman’dan yola çıktığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Vural K.'nın Karaman'da antrenör olduğu ve bir müsabaka için sporcuları ile birlikte Ankara'ya gittikleri öğrenildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Ermenek Devlet Hastanesine Tıbbi Cihaz Takviyesi
Kazada Parçalanan Motosikletin Sürücüsü Ağır Yaralandı
Karaman’da Son Kullanma Tarihi Geçen Peynir Ve Tereyağlarına El Konuldu
Karaman’dan Gazze’ye 6 Yardım Tırı Dualarla Uğurlandı
Karaman’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Protokol Voleybol Oynadı