Karaman'dan İdlib'e 2 Tır İnsani Yardım Malzemesi Gönderildi

Karaman'dan, Suriye'nin İdlib kenti kırsalındaki ihtiyaç sahipleri için toplanan yardım malzemeleri yüklü 2 tır törenle uğurlandı.

Karaman'dan, Suriye'nin İdlib kenti kırsalındaki ihtiyaç sahipleri için toplanan yardım malzemeleri yüklü 2 tır törenle uğurlandı.

STK Platformu, sivil toplum kuruluşları ve hayırseverlerin katkılarıyla hazırlanan insani yardım malzemesi taşıyan tırlar, İdlib'e gönderilmek üzere Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndan yola çıktı.

Platform Başkanı Yunus Özdemir burada yaptığı konuşmada, yardımlara destek veren hayırseverlere teşekkür etti.

Yapılan duanın ardından yardım tırları yola çıktı.

Programa AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Karaman’da ’dur’ İhtarına Uymayan Alkollü Sürücüye 245 Bin Lira Ceza
Karaman’da Dünya Yaşlılar Günü’nde Farkındalık Yürüyüşü
Karaman’da Çatı Katında Yangın Çıktı, Vatandaşlar Film İzler Gibi İzledi
Ermenek M Tipi Ceza İnfaz Kurumunda Tatbikat
Ermenek Çocuk Şenliği’nden Renkli Görüntüler