Karamanlı Hanımların Şehir Gezilerine İlgisi Sürüyor

Karaman Belediyesi’nin farklı mahallelerde yaşayan bayanlar için gerçekleştirdiği şehir gezilerine hanımların ilgisi artarak devam ediyor.    

Karaman Belediyesi’nin gerçekleştirdiği hizmetleri anlatmak ve vatandaşlarımıza şehri tanıtmak amacıyla düzenlediği şehir gezilerine bugün (13 Kasım Salı) Mansurdede, Hisar ve Osmangazi Mahallesi’nde yaşayan hanımlar katıldı. Hanımlar, Karaman Belediyesi ve kamu tarafından yürütülen çalışmaları yerinde gördü.
    
  Son olarak Karaman Belediyesi Meclis Salonunda, Başkan Yardımcısı Abdullah Bağırgan tarafından ağırlanan hanımlar, hizmetlerinden dolayı Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a teşekkür ettiler.

 

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Karaman’dan Gazze’ye 6 Yardım Tırı Dualarla Uğurlandı
Karaman’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Protokol Voleybol Oynadı
Karaman’da 51 Araç Törenle Emniyet Ve Jandarmaya Tahsis Edildi
Karaman’da İki Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı
Karaman’da Otomobilin Çarptığı Kadın Yaralandı