Karamanlılar Bu Kez de Hasan Dursun İle Buluştu

Karaman Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında ilahi ve Türk Tasavvuf Musikisinin önemli isimlerinden Hasan Dursun sahne aldı.

Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından her akşam iftar yemeği sonrasında düzenlenen etkinliklerle vatandaşlar, Ramazan ayının maneviyatını dolu dolu yaşamaya devam ediyor.

Karamanlılar, eski devlet hastanesi meydanında tertip edilen etkinliklerde bu kez de ünlü sanatçı Hasan Dursun ile buluştu.

Sevilen sanatçı Dursun, okuduğu birbirinden güzel ilahileri gönüllere işleyerek vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. İlahilerle duygu yoğunluğu yaşayan izleyiciler, zaman zaman sanatçının seslendirdiği ilahilere eşlik etti. Konser esnasında Karaman’dan övgü dolu sözlerle bahseden Hasan Dursun, birlik ve beraberlik mesajları vererek tekrar buluşmak üzere etkinlik alanından ayrıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Karaman’da Otomobiller Çarpıştı: 1 Yaralı
Karaman’da ’dur’ İhtarına Uymayan Alkollü Sürücüye 245 Bin Lira Ceza
Karaman’da Dünya Yaşlılar Günü’nde Farkındalık Yürüyüşü
Karaman’da Çatı Katında Yangın Çıktı, Vatandaşlar Film İzler Gibi İzledi
Ermenek M Tipi Ceza İnfaz Kurumunda Tatbikat