Karamanlılar Trafikte Aman Dikkat!

Karaman’da Bayram ve Tatil Telaşıyla Artan Araç Trafiğine Dikkatsizlikler Eklenince Kazalar Kaçınılmaz Oldu

Karaman, yurt dışından ve farklı illerden memleketine dönen hemşerileri ve gelen misafirleri ile Kurban Bayramı öncesi en yoğun günlerini yaşıyor.

Şehir merkezinde artan araç ve insan yoğunluğu yüksek sıcaklıklarla birlikte Karamanlılara zor anlar yaşatıyor.

Artan araç trafiğine özellikle kavşaklarda aceleci sürücülerinde tedbirsizlik ve dikkatsizlikleri de eklenince talihsiz olaylar kaçınılmaz oluyor.

Bu olayların benzerlerine özellikle ana yollarda sıkça rastlanır oldu. İşte yaşanan talihsiz trafik kazalarının biri de dün Mut Caddesi üzerinde valilik kavşağında meydana geldi.

Yunuskent tarafından çarşı istikametine gitmekte olan 70 AAH 425 plakalı otomobil ile Mut çevre yolu istikametinden kavşağa giriş yapan 42 ZU 059 plakalı otomobil tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobillerde bulunanlardan bir yolcu kaza yerine gelen 112 ambulansında tedbir amaçlı kontrol edildi.

Kazada yaralanan olmazken araçlarda hasar meydana geldi.

Vergi dairesi civarında meydana gelen bir başka trafik kazasında ise, 70 FF 912 plakalı otomobil ile 70 EY 295 plakalı otomobillerin çarpışması sonucu maddi hasar meydana geldi.

Karaman Habercisi olarak vatandaşlarımızı yoğun noktalarda biraz daha dikkatli olmaya, hatta mümkün mertebe çarşı içinde yoğunluk oluşturmak yerine çarşıya yakın noktalarda araçlarını park etmeye davet ediyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Güneyyurt Aile Sağlığı Merkezi Yeni Yerinde Hizmete Başladı
Karaman’da Aniden Yağan Dolu Ekili Arazilerde Zarara Yol Açtı
Karaman'da Esnaflar İçin Vitrin Yarışması
Karaman 4. Kitap Günleri Başlıyor
Karaman’da Fen Lisesi Öğrencileri, ‘Ciğerlerimiz Sönmesin’ Dedi