Karantinada Tutulan 4 Yaşındaki Mehmet'e Doğum Günü Sürprizi

KKTC'den ailesiyle Niğde'ye getirilerek, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantina altında tutulan 4 yaşındaki Mehmet Güven Duman'a, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce sürpriz doğum günü yapıldı.

Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü, KKTC'den ailesiyle gelen ve Ömer Halisdemir Üniversitesi merkez kampüsündeki, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı yurtta karantinaya alınan Duman'ın 4'üncü yaşına gireceğini öğrendi.

Bunun üzerine Ötgünlü, yaş pasta yaptırarak, Duman'ın kaldığı odaya geldi. Karşısında yaş pastasını görünce büyük mutluluk yaşayan Duman, mumları üfledi. Ötgünlü, minik çocuğa oyuncak araba hediye etti.

Anne Yeliz Duman, yaptığı açıklamada, karantinanın ailelerinin sağlığı için çok yerinde bir karar olduğunu belirtti.

Çocuklarının doğum gününü kutlayamayacak olmaları nedeniyle üzüntü yaşadıklarını anlatan Duman, sürpriz kutlamanın hem kendilerini hem de çocuklarını mutlu ettiğini dile getirdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Niğde Haberleri

Tkdk Başkanı Antalyalı: "42 İlde 5 Milyar Euroluk Yatırımın Gerçekleşmesine Katkı Sağladık"
İnan’dan 112 İstasyonlarına Ziyaret
Niğde Halk Eğitimi Merkezi, Türkiye’nin En Başarılı 10 Kurumu Arasında Yer Aldı
Niğde Belediyesi Araç Filosuna 20 Milyon Tl’lik Yeni Otobüs
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’den Tff’ye Ziyaret