Karantinadaki Ermenek'te Dezenfekte Çalışmaları

Karaman'ın Ermenek ilçesinde belediye ekipleri tarafından sokaklarda ve bina girişlerinde dezenfekte çalışmaları yapılıyor.

Karaman'da korona virüs rakamaları 100'ün üzerinden seyrederken özellikle vakaların çok görüldüğü Ermenek ilçesinde kısıtlamalar devam ediyor.

Sokağa çıkma kısıtlamanın devam ettiği Ermenek'te belediye ekipleri tarafından dezenfekte çalışmaları yapılıyor.

Çalışmalara ilişkin belediyeden yapılan açıklamada;

"İlçemizde karantinanın uygulandığı şu günlerde belediyemizce oluşturulan ekiplerimiz, salgınla mücadele kapsamında ilçemiz genelinde dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.
Ekiplerimiz, özellikle izolasyon süreci devam eden vatandaşlarımızın ikamet ettikleri adreslerde koron avirüs tehdidini en aza indirmek için dezenfekte çalışmalarına kapsamlı bir şekilde devam ediliyor." denildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Karaman’dan Gazze’ye 6 Yardım Tırı Dualarla Uğurlandı
Karaman’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Protokol Voleybol Oynadı
Karaman’da 51 Araç Törenle Emniyet Ve Jandarmaya Tahsis Edildi
Karaman’da İki Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı
Karaman’da Otomobilin Çarptığı Kadın Yaralandı