Karapınar’da Kafede Silahlı Kavga

Konya’nın Karapınar ilçesinde bir kafede çıkan silahlı kavgada yaralanan 21 yaşındaki Bahri Cingöz, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Konya'nın Karapınar ilçesinde bir kafede çıkan silahlı kavgada rastgele ateş edildiği sırada yaralanan genç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Olay, 19 Ocak günü saat 23.45 sıralarında Konya Caddesi üzerinde bulunan bir kafede meydana geldi. İddiaya göre, kafede iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavganın dışarı taşmasıyla birlikte bir kişi tarafından tabancayla rastgele ateş açıldı. Açılan ateş sonucu müşterilerden S.G. ile Bahri Cingöz (21) yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Karapınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Bahri Cingöz, buradaki ilk müdahalesinin ardından Konya'daki bir hastaneye sevk edildi. Cingöz, yapılan tüm müdahalelere rağmen olaydan iki gün sonra hayatını kaybetti.

Olayla ilgili tahkikat kapsamında şüpheliler S.K. ile oğulları F.K. ve K.K. tutuklanarak Ereğli Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Bakan Yardımcısı İnan: "akşehir’in Potansiyelini Açığa Çıkarmak İçin Sanayi Alanlarını Lojistik Potansiyeli De Gözeterek Planladık"
Görev Şehidi Polis Memuru Fatih Oral Son Yolculuğuna Uğurlandı
Başkan Altay: "popüler Olmayı Değil, Kalıcı Olmayı Amaçlıyoruz"

Konya Haberleri

Konya’da Otomobil Devrildi: 6 Kişi Yaralandı
Konya’da Kafedeki Kavgada Ölen Genç Toprağa Verildi
Akşehir’de Uyuşturucu Operasyonu: 5 Bin 500 Hap Ele Geçirildi
Pelikanlar, Kıyıları Buzla Kaplanan Gölde Görüntülendi, Kuş Severler Kıyıya Akın Etti
Yola Fırlayan Domuza Çarpan Otomobil Sürücüsü Hayatını Kaybetti